Εγγραφή στο newsletter

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 16:15

Πρόσκληση στην 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας καλούμε στην 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 4 Aπριλίου     2023, ημέρα Τρίτη και ώρα  18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις α) του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 και β) του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση), ήτοι για τους μεν συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στην αίθουσα «Μηχανουργείο» στην πόλη του Λαυρίου, για τους δε συμμετέχοντες με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας webex, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση υποχρεωτικής Αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Λαυρεωτικής 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Λαυρεωτικής.
  2. Λήψη απόφασης 1ης αναμόρφωσης του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου      Λαυρεωτικής, οικονομικού έτους 2023.
  3. Λήψη απόφασης για  επικαιροποίηση του νέου προσοντολογίου/ κλαδολογίου του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαυρεωτικής».
  4. Λήψη απόφασης  για παράταση συμβάσεων μισθώσεων στέγασης  δημοτικών  υπηρεσιών κ.λ.π.».
  5. Λήψη απόφασης περί καθορισμού των χώρων μεταβίβασης από τον Δήμο Λαυρεωτικής του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους, έναντι ανταλλάγματος, για την εγκατάσταση τροχήλατων καντινών και για την άσκηση δραστηριοτήτων που θα εξυπηρετούν τους λουόμενους και την αναψυχή του κοινού.
  6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ ‘’ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.’’ για το έργο «Διοικητική Υποστήριξη στο Δήμο Λαυρεωτικής για την επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαυρίου». 
  7. Λήψη απόφασης για τον ορισμό νέων εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Β.ΕΠΕ Κερατέας.
  8. Λήψη απόφασης για την Παράταση χρονοδιαγράμματος  του έργου: «ΑΝΕΡΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ »
  1. Λήψη απόφασης για την Παράταση της συμβατικής προθεσμίας της μελέτης «Κτηματογράφηση – Πολεοδομική μελέτη – Πράξης Εφαρμογής περιοχών Β’ Κατοικίας Πανόραμα – Αγία Μαρίνα – Τουρκολίμανο Δήμου Κερατέας »
  2. Λήψη απόφασης για τη Διαγραφή ποσών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους καθώς και Επαναβεβαίωση ποσών από περιπτώσεις , που αφορούν Ύδρευση, Δ.Τ. & ΤΑΠ , ηλεκτροδότηση, ημιτελή κτίσματα, τακτοποίηση με τον Ν.4014/2011, Ν.4178/13, Ν.4495/17, αλλαγής ιδιοκτησίας, Αποδοχή κληρονομιάς, διορθώσεις τ.μ. και διαφορές ποσών που προκύπτουν από αυτές ».
  3. Λήψη απόφασης για τη Διαγραφή ποσών καθώς και Επαναβεβαίωση τους από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους περιπτώσεων που αφορούν Ύδρευση, Δ.Τ. & ΤΑΠ , λόγω α)τακτοποίησης με τον Ν.4495/17 β)Δεν ηλεκτροδοτούνται & Δεν χρησιμοποιούνται γ)Χρέωση εκ παραδρομής και διαφορές ποσών που προκύπτουν από αυτές ».
  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση πληρωμής κοινοχρήστων  κληροδοτήματος «Λαμπίας Μουσαγιά» .
  2. Λήψη απόφασης για Προσωνυμία -Ονοματοδοσία του Εσπερινού Γυμνασίου Λαυρίου με λυκειακές τάξεις».
  1. Λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση απόρων δημοτών του Δήμου Λαυρεωτικής.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων της 2ης Τροποποίησης- Παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την ολοκλήρωση της μελέτης με τίτλο: ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ – ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Β’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ»

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

   ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΗΣ

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe