Εγγραφή στο newsletter

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 18:26

«ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Ο Δήμος Λαυρεωτικής υπέβαλε αίτημα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020" προκειμένου να επιδοτηθεί σε ό,τι αφορά τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει με την αδελφοποιημένη πόλη του Αλέξινατς εντός του 2019.

Το έργο με τίτλο «Ο Πολιτισμός ως γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας σε μια Ενωμένη Ευρώπη» έχει ως στόχο την πολιστική συνεργασία μεταξύ αδελφοποιημένων πόλεων ώστε να προωθήσει περαιτέρω τη συνεργασία τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν:

  • Παρουσιάσεις αναφορικά με τον "πολιτισμό ως γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας της Ενωμένης Ευρώπης" από στελέχη πολιτιστικών φορέων που καταθέτουν τις απόψεις και εμπειρίες τους στο συγκεκριμένο τομέα
  • Ανοικτή συζήτηση με προτάσεις - ιδέες περαιτέρω ανάπτυξης της πολιτιστικής συνεργασίας αλλά και τρόπους προβολής και επικοινωνίας τους.
  • Συναυλία και μουσικοχορευτική εκδήλωση με τις οποίες στην πράξη εφαρμόζεται η πολιτιστική συνεργασία
  • Κοινή Ομάδα Εργασίας για σχεδιασμό διαπολιτιστικού ευρωπαϊκού προϊόντος - υπηρεσίας (έντυπο - ιστοσελίδα), όπου στελέχη των Δήμων ανταλλάσουν - εφαρμόζουν απόψεις, ιδέες και πρακτικές σε επίπεδο κοινής πολιτιστικής δημιουργίας

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe