Εγγραφή στο newsletter

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 16:13

Επισκέψεις Δημάρχου Δημήτρη Λουκά σε Κατερίνη και Κοζάνη

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Κατερίνη και την Κοζάνη στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων αναπτυξιακού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΚΕΔΕ η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κατερίνης. Η συνεδρίαση της Επιτροπής, της οποίας προέδρευε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, περιελάβανε σημαντικές εισηγήσεις από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού για θέματα Περιβάλλοντος, Κλίματος και Κυκλικής Οικονομίας, Γιώργο Κρεμλή, τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο, καθώς και από τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ευθύμη Μπακογιάννη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής μετέβη στην Αιανή,  ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας. Ο Δήμοι Λαυρεωτικής και Κοζάνης διατηρούν μια στενή σχέση δεδομένου ότι και οι δύο έχουν αδελφοποιηθεί με την πόλη του Αλέξινατς στη Σερβία. Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» Κώστας Λουκάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης των Λαών «Λαύριο – Αλέξινατς» Αντώνης Μώρογλου και τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Λαυρίου με τον μαέστρο Ευτύχη Ζάρμπ που συμμετείχαν στις τριήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αναβίωσης του εθίμου των Λαζαρινών.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe