Εγγραφή στο newsletter

Τεχνική Υπηρεσία

«Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας»

 Διευθύντρια: Αναστασία Μαγγενάκη

Τηλέφωνο: 2299320224

FAX: 2299067900

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.r         

 «Η Διεύθυνση είναι αρμόδια για τη μελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του Δήμου, με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής απόψεως πραγματοποίησής τους.

 Συγχρόνως η Διεύθυνση είναι αρμόδια για την εξασφάλιση βελτιωμένων συνθηκών ασφαλούς μετακίνησης και κυκλοφορίας των δημοτών και των οχημάτων τους, καθώς και για τον έλεγχο εγκαταστάσεων, την έκδοση αδειών εγκαταστάσεων και εγκαταστατών κυρίως στον τομέα των μεταφορών.

Παράλληλα η Διεύθυνση είναι αρμόδια:

α) Για την προστασία και αναβάθμιση του τοπικού φυσικού αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, για την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων και την συντήρηση πρασίνου.

β) Για την εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδιασμού, την έκδοση και έλεγχο οικοδομικών αδειών και τα θέματα της πολιτικής προστασίας της όλης διοικητικής ενότητας του δήμου περιλαμβανόμενων και των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.»

tmima per kai polit prostasias tm hl sigin efarm
tm kath pr anatm mel ergon

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe