Εγγραφή στο newsletter

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 18:55

Πρόσκληση στην 3η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας καλούμε στην 3η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 12η Φεβρουαρίου  2018, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 18:00, με  θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 37/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαυρεωτικής και λήψη εκ νέου απόφασης με θέμα «Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου«ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ».
  2. Λήψη απόφασης για δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κερατέας στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ».
  3. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» (άρθρο 240 παρ. 1 του Ν. 3463/2006).
  4. Έγκριση διενέργειας εργασιών καθαρισμού.
  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας κατά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας φοιτητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την κάλυψη των εξόδων Διοργάνωσης εκδήλωσης σε Ευρωπαϊκή Συνάντηση Εργασίας που διοργανώνει το Υπουργείο  Υποδομών & Μεταφορών στο Δήμο Λαυρεωτικής.
  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για την κάλυψη των εξόδων Διοργάνωσης  εκδήλωσης , με αφορμή τα εγκαίνια του σταθμού φόρτισης  Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων.
  2. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για έξοδα οργάνωσης δραστηριοτήτων (Διοργάνωση εκδηλώσεων Καθαράς Δευτέρας).
  3. Λήψη απόφασης για αντικατάσταση υαλοπινάκων και αλουμινίων   στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου.
  4. Λήψη απόφασης για  την αναγκαιότητα σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της ανώνυμης εταιρείας Οικολογικής Διαχείρισης Ελαστικών ECOELASTIKA  και του Δήμου Λαυρεωτικής  με σκοπό την εφαρμογή εναλλακτικής διαχείρισης παλαιών ελαστικών οχημάτων.
  1. Έγκριση απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαυρεωτικής» της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαυρεωτικής» με κωδικό ΟΠΣ (ΜΙS 5002406).
  2. Λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση των δαπανών που αφορούν ανεκτέλεστο μέρος συμβατικό υποχρεώσεων και την διάθεση των αντίστοιχων πιστώσεων που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό δαπανών οικονομικού έτους 2018
  3. Λήψη απόφασης για αγορά ή μη οικοπέδων στα ΟΤ 155 και ΟΤ 156 της ΔΕ Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής για επαύξηση αύλειου χώρου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας.

 

 

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

                                                                                                         

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Εσωτερική Διανομή:

  1. Πρωτόκολλο
  2. Φάκελος Δημ. Συμβουλίου
  3. Γραφείο Δημάρχου

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe