Εγγραφή στο newsletter

Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 15:55

Πρόσκληση στην 4η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας καλούμε στην 4η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 6η Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, με  θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Έγκριση έκθεσης Εσόδων-Εξόδων Δ’ Τριμήνου 2017 της Οικονομικής Επιτροπής για τον έλεγχο υλοποίησης του Προϋπολογισμού του Δήμου Λαυρεωτικής.
  2. Έγκριση πρώτης (1ης) Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Λαυρεωτικής οικονομικού έτους 2018.
  3. Έγκριση πρώτης (1ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Δήμου Λαυρεωτικής οικονομικού έτους 2018.
  4. Έγκριση πρώτης (1ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΘΟΡΙΚΟΣ» οικονομικού έτους 2018.
  5. Έγκριση πρώτης (1ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» οικονομικού έτους 2018.
  6. Λήψη απόφασης για την έγκριση της κατανομής της Α΄ δόσης των πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Λαυρεωτικής
  7. Λήψη απόφασης για την κατανομή εισπραχθέντος φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
  8. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση μέλους λόγω παραίτησής του από την  Επιτροπή Διαχείριση και Ελέγχου στα πλαίσια εποπτείας της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαυρεωτικής.
  9. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση τακτικού μέλους  του Διοικητικού Συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και ορισμός  Αντιπροέδρου.
  10. Λήψη απόφασης για αντιμισθία Συμβούλων του Διοικητικού Συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ».
  11. Λήψη απόφασης για την έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης με τίτλο «Ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου  Ποντίων στο Δήμο Λαυρεωτικής».
  12. Λήψη απόφασης για την έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης με τίτλο «Κατασκευή γηπέδου 9χ9 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας».
  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης με τίτλο «Αναβάθμιση των αύλειων χώρων σχολείων Δ.Ε. ΚΕΡΑΤΕΑΣ».
  2. Λήψη απόφασης για αποδοχή ποσών από το Υπουργείο Εσωτερικών στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»(Προσκλήσεις Ι κ’ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών του Τμήματος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων & Διαχείρισης ΠΔΕ.
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Συγκριτικού Πίνακα (ορθή επανάληψη του 1ου ΣΠ ως προς ΦΠΑ) της μελέτης: <<Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο στα διοικητικά όρια του Δήμου Λαυρεωτικής και τροποποίηση του ήδη υπάρχοντος ΓΠΣ >>,τροποποίησης της σύμβασης και παράτασης αυτής.
  4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων σχετικά με τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου έτους 2018.

 

 

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

                                                                                                         

                                                                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

                                                                                    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Εσωτερική Διανομή:

  1. Πρωτόκολλο
  2. Φάκελος Δημ. Συμβουλίου
  3. Γραφείο Δημάρχου

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe