Εγγραφή στο newsletter

Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 19:22

Με λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε σε όλη τη Λαυρεωτική ο Καθαγιασμός των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων, σήμερα Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ειδικότερα στην Κερατέα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κερατέας. Ακολούθησε ο Καθαγιασμός των Υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Άγιο Παντελεήμονα – Κακή Θάλασσα υπό τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κερατέας.

Αντίστοιχα στο Λαύριο αρχικά τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Παρασκευής. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Λαυρίου υπό τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαυρίου.

Στην τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων στο Λιμάνι Λαυρίου παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οι Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Βλάχος, Πάνος Σκουρολιάκος και Νάσος Αθανασίου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, κληρικοί και πλήθος κόσμου.
 

Καλή φώτιση σε όλους με υγεία και αισιοδοξία!

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe