Εγγραφή στο newsletter

Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 23:25

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Κερατέας

Η παραδοσιακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε απόψε, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Κερατέας σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα.
 
Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κέφαλος» και Υπεύθυνος των ΚΑΠΗ Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Περράκης ενώ την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Σταμάτης.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς, ο κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης, μεγάλος ευεργέτης-δωρητής του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Κερατέας και του Κ.Υ. Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Κερατέας "Κ. Πρίφτης", η σύντροφός του κα Έλενα Χάρη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κέφαλος» Κωνσταντίνος Λουκάς, ο τ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, οι Αντιδήμαρχοι Χάρης Ζαγουρής, Δήμητρα Πάλλη, Θανάσης Μακροδημήτρης, Πίτσα Αργεντίνη, Ελένη Κανελλοπούλου & Γιώργος Αδάμης, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Γιάννης Αδάμης, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Γιαννάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Πέτρος Φιλίππου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Μάσκουλη, Αρετούσα Μακρή και Κώστας Αθανασίου, η κα Έλμα Δόγκα, χορηγός του ΚΑΠΗ, και ο κ. Δημοσθένης Δόγκας.
 
Και του χρόνου με υγεία!

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe