Εγγραφή στο newsletter

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 13:00

Πρόσκληση στην 15η (Aπό Αναβολή)Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας καλούμε στην 15η Έκτακτη Συνεδρίαση (από αναβολή) του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την Τετάρτη   18η Ιουλίου   2018, και ώρα 19:00,  με κατεπείγοντα  θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για: Α)Ματαίωση της διαδικασίας (ακύρωση) του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ» λόγω διαπίστωσης σφαλμάτων στην μελέτη του έργου (λανθασμένος υπολογισμός των τιμολογίων μεταφοράς υλικών). Β)Έγκριση της διορθωμένης μελέτης (τεύχος προϋπολογισμού, τεύχος τιμολογίων μελέτης). Γ) Καθορισμό του τρόπου ανάθεσης του με ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό.
    Το κατεπείγον του θέματος οφείλεται στη ματαίωση της υπό εξέλιξη διαδικασίας (ακύρωση) του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ» που ήδη έχει δημοσιευθεί στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) με Α.Σ 74873. Συμμετέχων στο διαγωνισμό διαπίστωσε σφάλμα στο τιμολόγιο της μελέτης, λανθασμένος υπολογισμός της δαπάνης μεταφοράς υλικών. Η Υπηρεσία έλεγξε το τιμολόγιο και τον προϋπολογισμό και διόρθωσε τις τιμές. Απαιτείται άμεση ακύρωση του διαγωνισμού ώστε να σταματήσει η εξέλιξη του ήδη δημοσιευμένου διαγωνισμού με καταληκτική ημερομηνία προσφορών 31/07/2017.Πρέπει να διακοπεί άμεσα η υποβολή προσφορών από Οικονομικούς φορείς με λανθασμένο τιμολόγιο μελέτης και η έγκαιρη επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού με σωστή μελέτη.
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 3ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής.
    Το κατεπείγον του θέματος οφείλεται στις προθεσμίες των επικείμενων πολιτιστικών εκδηλώσεων και στην ανάγκη ενίσχυσης των υφιστάμενων ανεπαρκών πιστώσεων για την κάλυψη αυτών, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ ‘’ΘΟΡΙΚΙΑ 2018’’.(Προέρχεται από αναβολή του θέματος Η.Δ της 14ης Συνεδρίασης).
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων της συμμετοχής της Ορχήστρας Νέων Δ. Λαυρεωτικής στην πόλη ‘’Αλέξινατς’’ της Σερβίας.
    Το κατεπείγον του θέματος προκύπτει από την ανάγκη κάλυψης των εξόδων της συμμετοχής της Ορχήστρας των Νέων του Δήμου Λαυρεωτικής, μετά από πρόσκληση της πόλης του Αλέξινατς, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των δέκα ετών αδελφοποίησης της πόλης του Λαυρίου με την πόλη Αλέξινατς. Η αναχώρηση των πενήντα ατόμων του μουσικού συνόλου θα πραγματοποιηθεί στην 2.08.2018 οπότε λόγω προθεσμιών, κρίνεται επιτακτική ανάγκη της λήψης απόφασης επ’αυτού.

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

                                                                                                         

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe