Εγγραφή στο newsletter

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 19:21

Πρόσκληση στην 7η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής

Σας καλούμε στην 7η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 2η Απριλίου  2019, ημέρα Τρίτη   και ώρα 18:00, με  θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Έγκριση πρώτης (1ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» οικονομικού έτους 2019.
  2. Έγκριση πρώτης (1ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΘΟΡΙΚΟΣ» οικονομικού έτους 2019.
  3. Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεάς του Σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος υπαλλήλων, εργατών και τεχνιτών μεταλλωρύχων Λαυρίου».
  4. Λήψη απόφασης για την παράταση της  Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και του Δήμου Λαυρεωτικής  με σκοπό την υλοποίηση του ερευνητικού προγράμματος «ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ».
  5. Λήψη απόφασης σχετικά με την διεξαγωγή δρομικού γεγονότος  στην περιοχή Οβριόκαστρο Κερατέας καθώς και την κάλυψη μέρους των εξόδων της διοργάνωσης.
  6. Λήψη απόφασης για την κάλυψη δαπάνης για τη  διεξαγωγή  2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου.
  7. Λήψη απόφασης για ορισμό νέων εκκαθαριστών ΔΗΚΕΔΗΛ υπό εκκαθάριση.
  8. Λήψη απόφασης για διαγραφή ποσών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους και επαναβεβαίωση στους νέους ιδιοκτήτες, που αφορούν ύδρευση, Δ.Τ. & ΤΑΠ περιπτώσεων όπως ηλεκτροδότησης, Ημιτελών κτισμάτων, Τακτοποίηση με τον Ν.4014/2011,αλλαγής ιδιοκτησίας, διορθώσεις τ.μ. και διαφορές ποσών που προκύπτουν από αυτές.

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

                                                                                                         

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

  ΑΔΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe