Εγγραφή στο newsletter

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 17:50

Πρόσκληση στην 29η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής

Σας καλούμε στην 29η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ» στην πόλη του Λαυρίου, την 27η Δεκεμβρίου  2019, ημέρα Παρασκευή    και ώρα 17:00, με  θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Έγκριση όγδοης (8ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Δήμου Λαυρεωτικής οικονομικού έτους 2019.
  2. Λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Ν.Π.Δ.Δ ‘’ΘΟΡΙΚΟΣ’’ του Δήμου Λαυρεωτικής.
  1. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στην πρόσκληση Χ του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς».
  2. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας σύναψης δανείου με χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για τη χρηματοδότηση του έργου που αφορά ‘’προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED εξοικονόμησης ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό’’.
  1. Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (άρθρο 78 Ν. 4555/2018).
  1. Λήψη απόφασης για την ανανέωση σύμβασης καταβολής τελών Διοδίων Αττικής οδού για το έτος 2020, του ειδικού συνδρομητικού προγράμματος, Διέλευσης Απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου Λαυρεωτικής.
  2. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου για τη διενέργεια των διαδικασιών απόδοσης στο Δήμο Λαυρεωτικής των δημοτικών τελών κ.λ.π. που οφείλουν οι εταιρείες ‘’ENERGA POWER TRADING’’ και ‘’HELLAS POWER’’.
  3. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου για τη νομική στήριξη και εκπροσώπηση  Δημοτικού Συμβούλου κατά την εκδίκαση ποινικής υπόθεσης που αφορά υποβάθμιση περιβάλλοντος στην περιοχή ‘’ΒΙΟΠΑ Κερατέας’’, κατά το έτος 2017 και κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, ενώπιον του Γ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών κατά τη δικάσιμο της 15ης Οκτωβρίου 2019 και σε κάθε μετ’ αναβολή.
  4. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Λαυρεωτικής στη Διεθνή Έκθεση FOOD EXPO που θα πραγματοποιηθεί 07-09 Μαρτίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
  5. Λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση απόρων του Δήμου Λαυρεωτικής.

  

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΗΣ

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe