Εγγραφή στο newsletter

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 08:55

Πρόσκληση στην 15η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας καλούμε στην 15η  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, την 08/07/2020, ημέρα Τετάρτη  και ώρα  19:00, με τα ακόλουθα θέματα  Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής των όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων από πόρους του Τ.Π. & Δ. για την εκτέλεση του έργου ‘’προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED εξοικονόμησης ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό’’.
  2. Λήψη απόφασης περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2020 του Δήμου Λαυρεωτικής, συμπεριλαμβανομένου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής, με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ».
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου, ως συνηγόρου υπεράσπισης για τη νομική στήριξη και εκπροσώπηση της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κατά την εκδίκαση υπόθεσης που αφορά παράβαση καθήκοντος κατά την ενάσκηση της υπηρεσίας της, ενώπιον του Δ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών κατά τη δικάσιμο της 6ης Φεβρουαρίου 2020 και σε κάθε μετ’ αναβολή.
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου, περί νομικής εκπροσώπησης αιρετού κατά τη δικάσιμο της 24ης Ιουνίου 2020 δυνάμει του αριθμ.8693/2020 κλητηρίου θεσπίσματος, καθώς και σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωση δικάσιμο.
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αμοιβής πληρεξούσιων δικηγόρων για την εκπροσώπηση του Δήμου Λαυρεωτικής ενώπιον του Ειρηνοδικείου Λαυρίου κατά τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού των Εργαζομένων στην Πολεμική Αεροπορία Συν. Π.Ε. και του κου Νικολάου Στριλιγκά κατά τη δικάσιμο 15.06.2020 καθώς και σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωσή της.
  6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αμοιβής  πληρεξούσιου δικηγόρου για την άσκηση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής, αίτησης αναιρέσεως κατά της υπ’ αριθμ.1278/2020 αποφάσεως Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών
  7. Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες των υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού  της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας   του Δήμου Λαυρεωτικής για το έτος 2020.
  8. Λήψη απόφασης Α) για τη συναίνεση του Δήμου Λαυρεωτικής της μεταφοράς του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Λαυρεωτικής» ποσού 868.000,00 ευρώ από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» σύμφωνα με την υπ’αριθ.πρωτ.829/18-06-2020 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Β)καθορισμός και εξουσιοδότηση του νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Λαυρεωτικής για την υπογραφή κάθε απαιτούμενου εγγράφου.
  9. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύμβασης συνεργασίας για την οργάνωση ολοκληρωμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών στο Δήμο Λαυρεωτικής, άνευ ανταλλάγματος από το Δήμο Λαυρεωτικής.
  10. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου και του αναπληρωτή του ως μέλη στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης για την εφαρμογή της μελέτης «ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ – ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Β’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ-ΤΣΟΝΙΜΑ – ΤΡΕΧΑΝΤΙΕΡΑ».
  11. Λήψη απόφασης για την Σύναψη σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Λαυρεωτικής με φιλοζωικό σωματείο για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στα όρια του Δήμου μας.
  12. Λήψη απόφασης σχετικά με τη διοργάνωση ή μη της εμποροπανήγυρης ενόψει του εορτασμού της  Αγίας Παρασκευής,  στην Δημοτική Κοινότητα Λαυρεωτικής.
  13. Λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση οικονομικά ασθενών ομάδων πληθυσμού, του Δήμου Λαυρεωτικής

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 ΑΔΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 150 YEARS LAVRION POSTER 200X280 01 SMALL1 E1430321940734  ISTORIKO diavgeia  LAYREOTIKI SARONIKOS 300X250 

Βρείτε μας στο Facebook

espa1420 logo rgb big

logo europe